Fjärr 

Inför 2016 är det dax att ta tag i våra detaljer!

Vi har haft en rätt bra fjärr, lite har han flyttat sig men jag har typ tänkt ”äh, det gör inget så länge han gör skiftena rätt” men det funkar ju inte! Det måste liksom vara 100 % rätt och inte bara typ 70%!

Sagt och gjort, jag tog tag i det och tänkte jag skulle filma, riggade mobilen och satte igång, men vad händer då?

Jo då kommer ju fina fröken rottweiler gående mitt i bild 🙂

Vi kämpar vidare, kör lite varje dag, det handlar ju om att musklerna ska lära sig rätt rörelse, han kan ju vad sitt/ligg/stå betyder!

Jag beundrar folk som har olika kommando på förflyttningarna, läste på någon blogg att en människa hade olika kommando på ALLA skiften, ligg-stå, ligg-sitt, stå-ligg, stå-sitt, stå-ligg och stå-sitt! 6 olika kommando, hur i hela världen funkar det? Dock har jag funderingar på att döpa om stå-sitt till Banksy, egentligen backsitt, men det blir ju Banksy om man säger det lite slarvigt. Lite kul är det! Vips så har jag dessutom varit lite ”busig” 😉 För er som inte vet vem Banksy är så kika in här.

Annars jobbar vi lite på attityden, det ska vara ett kul moment vars rörelser ska vara distinkta och tydliga, vilket jag tror kommer med tiden! Men just nu är det lite tveksamheter och han tänker väldigt mycket vilket segar ner tempot lite. Men som sagt, jag har en plan!

På återseende!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *