Up´s and down´s!

Ja, detta med hundträning är minsann inte enkelt! Vi har ju haft lite strul med det mest känns det som men det har släppt lite och de sista veckorna har det gått på räls! Men så i fredags så blev det pannkaka av allt!

IMG_1501

Ingenting funkade, Spajk var loj och lite ”off”? Så istället för en energigivande timme så blev det en timmes slit. Kanske borde man inte träna sådana gånger, men samtidigt så är det ibland nyttigt att bara köra på, trots att det känns pannkaka! För ibland kan det ju komma en sådan tävlingsdag och då går det ju inte bara att lägga ner och säga ”det kändes inte bra” för tänk om det råkar vara ett SM???

Men nåväl, när jag sedan tittade på de små filmsnuttarna så såg det inte så pjokigt ut! Det är SÅ nyttigt att filma för att se detaljerna.

Kom nyss från ett pass i ridhuset som kändes mycket bättre, så vi tog nog ingen skada av att nöta på ett pass.

Spajk kan ju ibland vara lite lat och inte ta i riktigt, men idag var målet ”ta iiiiiiiiiii och engagera dig”! Det gick sådär till en början, men sen blev vi varma i kläderna och då gick det lysande.

Det är ju ett helt ljuvligt väder nu, runt 15 grader kallt och strålande sol! Så efter att ha jobbat lite många timmar i helgen så åkte jag från jobbet lite tidigare igår och hann ut på isen och fångade de sista solstrålarna.

IMG_1509 IMG_1496

Fina fröken mår prima, snart fyller hon 10 men är förvånadsvärt fräsch i kroppen och knoppen!

IMG_1503 IMG_1519 IMG_1536

Inte ofta man kan se kyrkan från sjöhållet, såvida man inte har båt eller kan gå på isen 🙂

IMG_1501
Kameran orkar inte riktigt motljusbilder…. men lite snyggt är det ändå!

IMG_1530
Det finns ju tusen bilder som denhär, men det är lite häftigt att kunna gå under långbryggan!

IMG_1534

Det var lite väl kyligt, eller så har jag helt enkelt klätt mig för tunt? Men ”En bra soldat är inte lat” så det var helt enkelt bara att gå lite fortare! Plättlätt lösning!

Fördelen med att ibland jobba kväll, är ju att man kan vara ledig på förmiddagarna, så det blev en skogspromenad i förmiddags efter träningspasset i ridhuset. Ca 15 grader kallt och en strålande sol, det är ju bara för ljuvligt!

IMG_1539 IMG_1540 IMG_1543

Stubbklättrande trädspanaren Spajk! Ibland på promenader så springer han före och hittar nån stubbe/sten att hoppa upp på och sen står han där, ivrigt viftande på svansen och med bus i blicken, hur söt som helst!

IMG_1545

Fina fröken vill ju inte vara sämre!

Det vara allt för nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *