#fjärrdirigeringmedbetyg10

En kort stund varje dag! Vi provar oss fram….

Kära Nicklas frågade varför jag vill att han ska stå på något, för mig känns det som att det blir tydligt för honom att han ska vara statisk i sina framben.

Det går ju ”sådär” bra!? Nu vet han ju att han ska stå uppepå ugnsformen, men nu då?

Här testar jag ju att säga ”sitt” vilket inte var så smart… För det gick ju inte och det är ju inte heller det kommando jag tänkt använda! Så jag gav snabbt upp det och fortsatte nöta att han ska stå stilla.

Provar att flytta mig lite…..

Försökte ju få honom att lägga sig ner, men då flyttar han runt tassarna, jag måste nog hitta något som inte är så halt!

SIsta filmen är lång! Men jag provar att byta ”sak” till en ihopvikt bordstablett, men då fattar han inte riktigt att han ska stå på den, så det gav jag snabbt upp! Sen övergav jag också klickern lite för att hjälpa honom förstå att han ska göra något mer än att bara stå på formen. Det blir ibland bra, ibland dåligt! Men några fina skiften blir det, det syns tydligt hur han halkar omkring på formen så med något strävare under tassarna blir det jättebra!

 

Tänker mig att skiftet ligg/stå är enklast! Så med något strävare under tassarna så ska nog polletten trilla ner vilken dag som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *