Tänk så bra!

Ja, ibland går allt just precis enligt plan! 
Fast jag måste erkänna att jag för en vecka sedan verkligen tvivlade på om planen skulle hålla, då låg jag under en filt i soffan och skakade av feberfrossa. Jag var sjuk fram till torsdag då jag bestämde att det fick vara nog och åkte till doktorn och kom hem med en hästkur antibiotika och en köplats för att operera bort halsmandlarna! Så kan det gå! 
Men jag pallrade mig iaf upp ur soffan och är nu så gott som återställd! 
Nåväl, planen var ju att efter idag addera varsin titel till både S och D, och se, det gick ju galant! Även om det var ett nödrop…. 
Vi har ju testat lite rallylydnad under hösten och den som säger att det är lätt och piece of cake kan ju testa och se att det är inte så himla lätt som det ser ut. Visst, har man en någorlunda grundlydnad på sin hund så är det lätt, men prova gärna! 
De 70 poäng man ska ha kvar efter en runda är inte direkt plättlätt, både hund och förare ska vara koncentrerade för att det ska gå vägen. Av dagens startande i min startgrupp (30 stycken) så var det ett gäng som rasade ner under 70-strecket.  
Men både fina fröken och Spajken lyckades gå runt banan med äran och poängen i behåll! Dizni dock med minsta möjliga marginal då vi landade på 71 poäng, men det räckte ju! Spajk däremot lyckades behålla hela 92 poäng och vi kom dessutom 2:a i klassen! 
Fina fröken
Spajk med sin rosett!  
Ja, så himla fotogenisk är han ju inte…..
 Men söt som socker! 
– men maaaaaaaatteeeeee, ge dig nu, jag vill inte vara med på bild!  

Nåväl, tassarna är ju svåra att misslyckas med! 
Det var dubbeltävling, så efter en omgång var det bara att ladda för en omgång till! 
Spajken var först ut och det gick så fint så! Tyvärr klantade jag mig och vände åt fel håll, så vi landade bara på 81 poäng istället för de 91 vi skulle haft om jag inte klantat mig……
I protokollet finns omdömet ”Fin kontakt och följsamhet, lugn och tydlig matte” Inte illa 🙂 
Nåväl, vi klarade målet och kan titulera oss RLD N efter dagen och satsar nu hårt på morgondagen då vi kör fortsättningsklass, friskt vågat hälften vunnit! 
Fina fröken klarade också sin runda galant och fick omdömet ”Härlig attityd på hund & matte”, inte illa för att vara pensionär! 82 poäng landade vi på och även hon kan titulera sig RLD N, fina fröken! 
 Hon borde ordna till sin prickar, dom är lite på vift! 

världsmästerskap i fula (men charmiga) bilder, DÄR har Spajk en given plats! 
Ja, tänk så bra allt går om det går som planerat! 
Vi laddar för nya tag i morgon! 
Tack o hej för nu! 

En reaktion på “Tänk så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *