Bilder på Spajk!

Ett heeelt inlägg bara med bilder på Spajk 🙂
 
Vi var igår kväll till Dala Floda och träffade uppfödarfamiljen till Spajk och kennelmamma Maria påpekade lite fint att det ont om bilder på nya hemsidan, så jag tänkte idag ta lite nya fina bilder på lilla Spajk…. Det gick ju ”sådär” bra….. Han är ju inte alltid snygg, men han är rätt rolig, den lilla spillevinken 🙂
 
Vi träffade förutom kennelfamiljen både mamma Ochra och ett helt gäng halvsyskon till Spajk, Myra och Ebba som är äldre än Spajk och så småsysyskonen Jolly och Jessie. Spajk och Jessie tyckte nog vi var otroligt orättvisa som hade kompostgaller som avgränsning! Såklart var lilla Troja med också! Ett gäng glada kelpies och deras ägare helt enkelt! Alltid kul att ses och prata lite hund!
 

Inga öron…trots att jag VET att han har två, rätt stora öron, men dom fälls väl bakåt av fartvinden kan jag tänka!

Rätt seriös bild! Hoppa kan han, gärna och ofta!
 
Ja, sen har han ju en liten egenhet, att bära flera saker samtidigt…. Här har han nyss apporterat och jag har belönat med dutten, jag lägger ner apporten och tänker att jag ska ta lite coola bilder när han springer runt och lajjar med dutten, jo, tjena!
 
Då ser han ju apporten och……
……plockar upp den……
…..gapar stoooooort…….
……. och VIPS har han både dutt OCH apport 🙂
 
En av hans paradgrenar helt klart! Han har hämtat både tungapporten OCH metallen några gånger… Söt är bara förnamnet!

Men hoppa går alldelles utmärkt!
Nja, lite snett är också rätt 🙂
 

Nja, jo, eller…typ 🙂
 

Belöning är kuuuuuuuuul!

Ooooo, vänta! Jag sprang visst liiiite fort!

 
 
Mmmm, apport OCH dutt, det är grejer!
 
 
Å så avdelningen ”inte-så-snygga-men-rätt-charmiga”

 
Vi övar ”skall” 🙂
 
Lite mer seriösa!
Jag ville ha lite action-bilder, men jag är inte så rackarns bra på att ställa in kameran, så de flesta bilderna med riktigt mycket fart i blev suddiga 🙁
 
Men lite fart är det iaf!

Tycker han är söt när bakbenen lyfter <3 p="">

 
Ja, det var allt för nu!
 
Vi hade förutom vår lilla fotosession ett rätt kort men intensivt träningspass. Ni nötte framåtsändande och nu har han fattat att han ska springa jättefort i 9 galoppsprång (15m) och sen sakta av, problemet är att han inte riktigt kan räkna, så han bromsar lite grann efter gruppen… Men positivt är ATT han bromsar 🙂
 
I morgon börjar jag jobba efter 5 härliga veckors ledighet…. Känns inte direkt jätteroligt, men det är väl bara att bita ihop, jag/vi har haft underbara veckor! Men mer om det kommer i ett litet sumering-av-semester-inlägg när jag har lite mer tid!
 
Tjing o tack för nu!
 


En reaktion på “Bilder på Spajk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *