Lite bevakning, inte en dag för sent!

Till hösten ska ju Spajk och jag på övning som hundekipage, med andra ord dags att träna! I klubben är vi två aktiva ekipage och ytterligare ett under utbildning, så vi kan få till träning på hemmaplan och nu attans är vi på gång!

Hårda spår stod även det på dagens agenda, det går långsamt framåt!

Vi körde basic-övningar med figurantintresse, Spajk hade inte glömt hur man gjorde! Lite försiktig första gångerna, men han kom snabbt ihåg vad som gällde! Vilken fin svanhals han har på bilden, söt som socker!


Full fart mot figuranten!

Här har vi avancerat lite och kör störning! Jag hade välartade och duktiga soldater 🙂 Syftet är ju att Spajk inte ska tappa fokus på figuranten även om det förekommer störning i form av folk som rör sig framför.


Försöker "dra" honom åt sidan för att stärka draget framåt, funkade finfint!

Innan han får springa ska det vara en prydlig sittmarkering!

Tack Martina som fotade! Det är så kul att se bilder!

Ett kort inlägg, men det kommer mer framöver, verkar vara i någon sorts bloggflow 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *