Finväder och finpromenad!

Det har ju varit hiskeligt kallt några dagar, skulle gissa att medeltemperaturen legat på -23 per dag! Men förra söndagen var det så fint så vi kunde inte hålla oss inne! Vi klädde oss rejält och tog årets premiärtur på isen, var var rätt ensamma ute kan jag säga…. Det var magiskt vackert!
 
Lite kallt att bada kanske….. Men det är lika vackert i vinterskrud som i sommarkläder!

Utsikt från altanen! Fånigt fint om jag får säga det själv….

Utsikt från trappan…. Tänk att mötas av denhär synen varje morgon!? Helt underbart, särskilt nu när det faktiskt ibland är ljust när man kliver ut genom dörren!

Storskrutt o lillskrutt….. Söta va???

Egentligen borde jag beskurit bilden för att ni skulle se Spajkens nos?! Titta på Ice Age o se om ni hittar nån karaktär som har vissa likheter med älskade lilla Spiken 😀

Nja, det är väl inte jättekul att sitta i famnen hos matte….

Lerdal o Gäredbyn i vinterskrud

Långbryggan, som ni ser inte en människa ute!?
Det är ju lätt värt de 628 metrarnas promenad för att kunna fika ute på ön! Nu fuskade ju vi och kom över isen, men ändå, vackert är det!  

Söta fröken

Det bruna lilla eländet för en tvättäkta snövaran! Hur söt som helst även han!

Vackert!

Kyrkstallarna, läs mer om dom här 

Fina familjen
 
Bästaste Spajk!
 
Ja, så mycket mer finns väl inte att säga?? Mer än att det är synd att folk håller sig inne och går miste om dagar som denna, det är ju för sjutton bara att klä på sig och hålla sig i rörelse!
 
Nej, hundarna behöver INTE täcke, dom håller sig varma bara dom rör på sig! Inga täcken på mina hundar, då ska det vara extremt kallt… Eller dom ska vara förhindrade att röra sig fritt eller ha någon form av skada, men ”bara” kyla är inte skäl för täcke, iaf i min värld….! De ser ju inte direkt ut att lida av varken snö eller kyla, inte ens köldkramp i tassarna fick dom….
 
Tjingeling och på återseende!  

En reaktion på “Finväder och finpromenad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *