Redigerad film!

Japp, jag har nu lyckats redigera filmen på rutan! Den ska nog ses med glimten i ögat, men jag är mest stolt över att jag faktiskt lyckades få den som jag ville, med stillbilder, rullande text o hela baletten 🙂
 
 
Tjing!
 

2 reaktion på “Redigerad film!

  1. Anonymous

    Åh vilken fröjd att se er! Måste nog hålla med Spajks ”kommentarer” vilket innebär att du redan analyserat :-). Något som slog mig är om han får någon bekräftelse på när han faktiskt gjorde rätt när han gjorde om och gjorde rätt? Jag uppfattar det som att du direkt därefter gör marschen mot honom (dessutom ganska bestämd) och då tjyvar han när du vänder ryggen mot honom. ”Matte är du sur fastän jag gjorde rätt..?”
    Och det måste jag säga, är fria följet ert sämsta moment (ähum, harkel) så blir ni ruskigt farliga framledes! /Britt vR

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *