lite kvällsfunderingar….

Tack för frisyrtips!!!

Jag hade ju faktiskt missat att Sharon Stone liksom hamnade med på bild, fast det är en snygg frisyr!

Det är bara kära mamma som röstar för att jag ska behålla längden… Jag har INTE bestämt mig hur jag ska göra, det är några dagar kvar 🙂

Men jag lovar att det blir ny färg och iaf klippning! Jag hade lite rådfrågning av mina underbara kids på jobbet, det var lika många åsikter som barn! Men när jag visade mina förslag var det tyvärr inte något som föll dom i smaken… Men alla var överens om, på barns underbara vis, att jag faktiskt har rätt tråkig färg på håret 🙂 Sen tyckte majoriteten att jag skulle ha rött hår!? ”För det matchar liksom Dig”??? Jaha, sa jag, hur tänker ni då? Jo, för du liksom ÄR så mycket rött hår???

Nåja, vi är inte där än! Ska bli kul att höra deras reaktion, för det är ju av barn och fyllon man får höra sanningen… Mitt jobb är heeelt underbart, jag får höra sanningar varje dag 🙂

En del har undrat, men du måste ha världens roligaste kids på jobbet, nja, dom är väl nån sorts median av barn, men att ha öronen öppna för de ”guldkorn” som kommer då och då, det är en del av jobbet tycker jag! Att ta vara på varje dag!

När det gäller mitt ”ego-inlägg” om min viktminskning så är det tre tappra själar som kommenterat, tack Camilla, Karin och ”anonym”! Har ingen aning om vem anonym är, men tack! Vikt och tjejer är ju inte alltid interoperabilitiva, ett känsligt ämne att diskutera, helt klart! Men jag erkänner att jag är rätt stolt!

I måndags slog jag dessutom nytt rekord i löpning, jag orkade nästan 6 km, ingen bra tid, men jag orkade iaf hålla igång i 45 minuter! Nytt rekord! Nu ska jag bara våga börja variera och springa längre långsamt och springa kort fort 🙂 Typ….

Ja, nu sitter jag här med mina nymålade naglar, tänka sig 🙂 Grafit-grått 🙂 Snart dax att rasta vovv, Nicklas är i Palestina, inte världens lugnaste ställe just nu, men han verkar ha det bra! På söndag kommer han hem, längtar efter att ha han hemma igen, inte långt bort i nått ”nära-krig-land!

Känns som jag nu precis författat ett såntdär blogginlägg som folk skriver som inte har nått att skriva om!? Men nån gång ska jag väl skriva ett sånt också!

På återseende!

2 reaktion på “lite kvällsfunderingar….

 1. Anonymous

  Hade helt missat ditt ”Egoinlägg”. Vi sitter lite i samma båt tror jag, men du har kommit längre. Heja Caroline! Mycket bra jobbat. Väntar med spänning på frisyruppdatering.
  Kjam Anna & Vinna

  Svara
 2. Anonymous

  Jag tycker även om såna här inlägg också 😉 och efter som vi inte ses så ofta så är det trevligt att läsa hur du har det 😉

  Jag tror det är dax för en kvällsfika någon dag. 🙂

  Kram Camilla

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *