hej 2015!

Nytt år, ny hemsida!

Jag måste ju erkänna att det är ganska kul att sitta och fippla med hemsidan, även om jag stundtals misslyckas fatalt! Så som precis nyss alltså….. Det där med att läsa och följa punkter i tur och ordning är inte alltid min grej. Men efter att ha fått göra om HELA nya sidan med bilder, länkar och dokument en gång så tog jag hjälp av kära maken som med en ängels tålamod och pedagogik ledde mig genom anvisningarna, tack 🙂  Det var långt ifrån så lätt som jag lät mig luras att tro när jag läste den inledande texten…..

Nu är den ny och fin och förhoppningsvis så kommer jag uppdatera den lite oftare?
Hoppas kan man ju alltid!

IMG_9570
Det var ett magiskt sken över Siljan i mellandagarna, skulle jag ställa mig på samma ställe och ta samma bild idag så skulle det vara barmark och ingen is…..

IMG_9566

IMG_9553
SnyggSpajk 🙂

IMG_9544
Fina fröken Dizni

IMG_9534 IMG_9524 IMG_9520 IMG_9519

Vi bor ganska fint, om jag får säga det själv!

Nu ska jag sätta mig och göra en årssummering och lägga ut planerna för 2015, vi kommer nog inte vara sysslolösa i år heller, det kan jag lova!

På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *