Lite blandade bilder!

 

Ett huvudsyfte med att byta hemsida var ju att det skulle bli lätt att uppdatera och att det skulle gå snabbt och lätt att fixa in bilder från mobilen, å nu när jag väl prövar så är det ju plättlätt! Jag tar ganska mycket bilder,en del hamnar på facebook, ännu fler hamnar på instagram men absolut flest bilder hamnar bara i telefonen. Ibland går jag igenom bilderna och har dom lite som en dagbok.

Här är lite blandade bilder från i fredags när jag, Linda och Mia tränade i Falu djursjukhus träningshall. Hallen var varm och skön, men underlaget var lite halt förutom där mattan låg, Det var ljuvligt att träna utan att bli totalt jättenedsmutsad!!! Det var en såndär härlig träning där allt bara gick bra, känslan av att vara ett ”team” och att vi bara flöt fram i fria följet.

Vi lyckades fånga både Frank och Spajk på bild! När man ser lilla Frank så inser jag att Spajk mognat lite 🙂IMG_1538.JPG

IMG_1542.JPG

IMG_1536.JPG

Här tränar vi rutan….. att hitta till rutan är inte svårt, men att vara rätt placerad i rutan är värre, men jag var ju på kurs förra helgen och där fick jag finfina tips!

IMG_1549.JPG

Anledningen till att vi hyrt hallen i Falun var för att kombinera nytta med nöje, fina fröken Dizni var in på operation, hon har haft en liten knöl på halsen sedan några år tillbaka, men nu äntligen är den väck! Den satt så att halsbandet ibland kom åt den så det var lika bra att ta väck den. Jag gillar verkligen Falu djursjukhus! Alla gillar vi olika ställen, men vi har alltid blivit så väl mottagna där och alltid blivit rätt behandlade. Planen var att hon skulle sövas när de tog bort den, men Dizni är ju jordens snällaste och stundtals lugnaste hund, så hon behövde bara lite sedering och lokalbedövning.

IMG_1543.JPG
Hon var väääääääldigt trött när jag hämtade henne och sov hela eftermiddagen och kvällen. Det är så roligt att se henne på djursjukhuset, hon bryr sig inte ett dugg om andra hundar eller katter, hon går in med glatt viftande svans och bara älskar all personal. Nicklas berättade att hon fullkomligt överfallit den stackars veterinären 🙂

IMG_1545.JPG
På väg hem fick såklart Dizni hela bagageutrymmet för sig själv, Spajk hoppade glatt in i framsätet och när jag sen skulle äta en snabblunch så var han inte sen att hålla sig framme!

Han tigger med stil så självklart delade vi 🙂

IMG_1547-0.JPG

 

Det var väl allt för nu!? På återseende!

2 reaktion på “Lite blandade bilder!

 1. Maria Hurtig Sparr

  Finisar! Är ju så kul med bilder! Dumt att dom flesta stannar kvar i apparaten. Är själv likadan…

  Svara
  1. arrdiz Inläggsförfattare

   Eller hur? Det var ju dessutom så enkelt att lägga in bilderna så förhoppningsvis så kommer det fler bilder!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *