Stockholm 

Ja, tro det eller ej, men vi har varit i Stockholm!? På en ren nöjesresa! Vi hade en ledig helg ihop och då fick jag en idé om att vi skulle åka iväg nånstans, efter lite letande föll valet på Stockholm och teater. Vi skulle åka tåg, mest för att slippa parkera bilen och för att det är mysigt att åka tåg, lite av tanken var också att hundarna skulle bli lite trötta av att åka tåg och ligga nöjda och trötta på hotellrummet, smart värre 🙂


Första etappen avklarad! Vi klarade oss till stationen utan missöde!

Fina fröken tyckte det var lite ont om utrymme…..

Bättre att sitta hos Nicklas och spana på läget!

Tittut!

Det tog en liten stund innan Spajk kom till ro, men sen var det inga problem att koppla av och bara ligga stilla och ta det lugnt.

Nicklas och Spajk tittar på skid-VM.

Väl nere i Stockholm manövrerade vi oss till hotellet och lämnade av hundarna innan vi möte systeryster med familjen för en fika! Dom hade åkt kryssning och var på väg hem så vi passade på att ses, trevligt precis som vanligt!

Väl framme på hotellet var fina fröken snabb på att hoppa upp i sängen…. Säga vad man vill, men hon kan vila med stil! 

Spajk kan också vila! Fast han vilar lite mer aktivt 🙂 Han tyckte att badrumsmattan var en utmärkt leksak….  

Fast hos Nicklas kan han vila och mysa…. Han ligger gärna hos Nicklas och myser, men jag kan nog räkna på ena handens fingrar de gånger han myst hos mig!? Fast å andra sidan så tränar jag ju hellre än myser, så det är helt okej för mig! 

Innan vi skulle sätta oss på tåget gick vi en sväng i storstan! Vi hittade, efter lite letande, Houidini´s butik 🙂 

Sen tänkte vi hälsa på Joel i Kungsan, men Joel var inte där….. Det var sååååååå mysigt, en liten fin isbana och en ”skidbana”…. eller typ en isplätt och skidspår på 150 meter, men en hel hög stockholmare var där och försökte sig på lite vinteraktiviteter 🙂 

En familje-selfie! 

 

Å så då hemresan….. På vägen ner hade vi en kupé för oss själva, men det hade vi då rakt INTE på vägen hem, ett knökfullt tåg med massor med bagage! Vår kupé invaderades av ett helt gäng japaner…. så vi fick verkligen tränga ihop oss, alla fyra sätena runt bordet var upptagna…. Spajk kröp in under mitt säte….

Här kommer bilderna lite random!? Men här är den teater vi såg, Svarte Orm! Så kul! Brittisk humor i ljuvlig kombo med militära inslag! 

Såklart kan man ju inte ”bara titta” när vi väl hittade till butiken! 

Lite mer tågresebilder……Dizni ser lite lätt plågad ut, men hon trivdes som fisken i vattnet bland allt folk, många som ville klappa och gosa!

Kaffe på Starbucks, är man i storstan så är man 🙂


Alltså, det är något särskilt med japaner och teknik….. kunde ju bett om lösenordet och surfat på nån okänd japans nätverk 😉

Som sagt, det var lite trångt på tåget…..Ibland undrar jag om hon inte har några leder i kroppen? Hon kan ju verkligen kura ihop sig och bli yttepytteliten om hon bara vill!

 

Jag har lite mer roliga nyheter att berätta, men det kommer framöver! På återseende!

En reaktion på “Stockholm 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *