en vanlig lördag….

……tillbringade vi i sökskogen, i ett strålande vårväder! Helt ljuvligt! Finväder och gott sällskap, vad mer kan man önska? Inte mycket om ni frågar mig!

IMG_0112

Det närmar sig ju säsongsdebut i söket, så jag vill inte peta så mycket, han gör ett gott jobb! Vi har ju inte tränat sådär otroligt mycket sök, utan fokus har ju legat på spår och bevakning. Så jag är med tanke på det väldigt nöjd med det han presterar, han springer hyfsat rakt ut och gör lagom långa slag, kul!

IMG_0116

Det är så kul med sök, att vara ett gäng som delar med- och motgångar! Att se hundarna utvecklas och gå framåt i söket. Jag funderar minst lika mycket på övriga sökgängets hundar som Spajk mellan gångerna, vad som kan tänkas funka och inte! Idag gjorde  alla hundar  finfina framsteg, så kul att se!

Även om söket är kul så blir det lite spår i morgon, vi kan ju inte sluta med det vi är bra på 🙂

IMG_0001

Vi avslutade dagen med en promenad, bitvis isigt men bitvis helt ljuvligt!

IMG_0104IMG_0095

IMG_0094

Spajk hittade lite snö och gjorde såklart en snövaran 🙂

En reaktion på “en vanlig lördag….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *