Näst bäst!!

Idag kom tidningen Brukshunden, medlemstidning för Svenska Brukshundsklubben. Varje år utses ett gäng olika ”årets hund” i alla olika grenar man kan tävla i. spår, sök, skydd, rapport, patrull, lydnad, rally, agility etc.

2013 kom vi tvåa i årets patrullhund, döm om min förvåning när jag efter lunch såg att kennelpappa Anders lagt ut att vi även för 2014 kommit tvåa!

Jag har ingen aning om hur dom räknar!? Men kul är det! Extra roligt att det bara är kelpies med på listan också 🙂 Undra just var alla andra raser är???

Det var ju ett ganska okej 2014 ur bevakningsträningsperspektiv….. 2:a på DM, 5:a på FMM (SM för patrullhundar) och 2:a bästa patrullhund i hela Sverige!

Tror inte vi kan toppa detta under 2015, men vi ska väl göra ett försök!

Spajk låter hälsa att alla gratulationer i form av tuggben och grisöron ska levereras personligen så dom inte riskerar att hamna i rottweilerägo 😉

4 reaktion på “Näst bäst!!

  1. Maria D

    Ni är bäst i mina ögonan också! Stort grattis, tänkt vilket år ni haft 2014! och ni kommer att ha ett minst lika bra 2015 eftersom ni redan lagt grunden med spå miniSpajk i Finland 🙂

    Svara
  2. Anette

    Stort grattis igen, håller med om att det känns lite vemodigt men vi får kolla om det finns något mera som vi kan samarbeta kring. Vi hörs igen.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *