Åsen 

 Lite lägesuppdatering från Åsen!

Sen vi köpte det så har vi ju gjort en hel del…. Det ända vi INTE gjort är att flytta väggar och måla taket inne, annars har vi gjort det mesta! Målat alla rum, bytt kök, dragit in vatten, bytt tak, målat hela stugan, renoverat fönster och byggt altan. Tänkte att jag ska leta fram gamla bilder och göra en jämförelse med hur det ser ut idag.  Men det får bli ett senare inlägg, nu bara en liten uppdatering!

Det är praktiskt med regn, då kan man se om hängrännorna behöver rensas 🙂

Vi planerar att bygga uthus så vi slår i pinnar för att se placeringen, vi har flyttat dom några gånger men nu är vi nog nöjda!

En lagom aktivitet när det är dåligt väder!


Lunch!!! Tänk så gott med grillad korv 🙂

Jag har ända sen vi köpte Åsen velat måla taket i köket och hallen, nu äntligen är det dax!! 
Såhär såg det ut innan jag satte fart med målarpenseln.
  Såhär blev det efter första strykningen, det är tur det inte är så högt till tak, för jag nådde upp utan att klättra på stolar och då går det ju ganska fort! 

Hundarna trivs utmärkt på Åsen, Dizni ligger oftast i solen och bara njuter, Spajk hittar på diverse bus mest hela tiden! Ett vattenrör är ju utmärkt att balansera på!
  
Dizni måste ju vakta sitt ben så inte Spajk tar det…..
  Nån hade ställt en grillvagn där fröken skulle lägga sig…….  Mitt i gassande solen ligger hon, tokfian!

Vi tog en liten tur på sjön, inte helt lätt med två hundar som inte är direkt vana vid att åka båt…. Dizni har ju ändå åkt lite båt, men tror inte Spajk har åkt mer än någon enstaka gång!

IMG_3958.JPG

 
  Stundtals skötte dom sig exemplariskt!

Allt för nu!
På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *