rackarn’s vittring

Tänk, alltid är det något som inte funkar…. nu har vår vittring börjat strula!?

Nu har jag helt nya pinnar, ingen har tagit i dom så jag kan inte skylla på det.

Vi har haft en ganska stabil vittring, har dock haft lite bekymmer med att han plockat rätt pinne men sen blivit osäker och släppt den för att analysera resten av pinnarna. Men det var rätt länge sedan, så jag trodde det var ett avklarat problem!

Men nu verkar det gått troll i detta moment, som jag egentligen gillar och har en klar bild av hur jag vill att det ska se ut!

Här tar han ju rätt? Men frågan är om han bara chansar?

Här tar han ju också rätt, men frågan är om det är för att det är den första pinnen??

Här kommer nått lite typiskt oss, han gör en analys, tar rätt men sen måste han ändå kolla de andra också?

Här tar han fel och tvekar jättemycket… vi har ju kört en stund så det kan ju vara därför.

 

Det här är sista gången, så här är han lite tryckt och tveksam…

Planen lyder numer; Han ska bli säkrare i analysarbetet och när han plockar upp rätt pinne ska han vara övertygad om att han gjort rätt! Lätt va???

Men hur all värld ska vi komma dit?? Jag har kört fast och får väl läsa lite böcker och hoppas det dyker upp någon lösning för oss. För attans att vi ska fixa det!

Konstruktiva tips mottages tacksamt!

Klart slut, tvärslut!

2 reaktion på “rackarn’s vittring

 1. Britt

  Så generöst att dela filmerna. Spännande att se. Kanske du ändå ska utesluta noskvalster? Såg att du nämnde nysningar också… så att du inte bråkar över nåt han faktiskt inte kan påverka? men som går att åtgärda.

  Svara
  1. Fia

   Jag skulle nöja mej med en gång om det blir rätt första gången. Oavsett analys eller ej. Vi vet ju inte hur väl de analyserar ? Beröm och belöning när han kommer in. Ta pinnen, sniffa på den själv å belöna. Jag skulle inte säja bra när han tar rätt, för han frågar dej vid flera tillfällen. Och inte vara så missnöjd om han tar fel. Det sänker honom bara mera.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *