A-kullen

Chilla och Spajk med reg.nr.

6 valpar, födda 20160325

Här finns en länk till kullens sida på SKK

En helt vanlig måndagkväll, jag och min kompis Jimmy satt hemma här i köket och åt pasta Carbonara och drack ett glas rött, mitt under middagen ringer telefonen, ett för mig okänt nummer… Jag svarar lite avvaktande men möts av en pigg och energisk röst som presenterar sig på en ganska dålig uppkoppling att hon heter Lisa och är nyfiken på Spajk!

Jag blev ju vansinnigt nyfiken, men satt ju och åt middag med en kompis…. så jag försökte förklara att det lät väldigt spännande men att jag satt lite olämpligt och bad att få ringa upp senare. Nåväl, jag ringde Lisa senare på kvällen och berättade om Spajk och lyssnade på vad hon hade att berätta om sin tik Chilla. Onekligen lät det spännande!! Chilla verkade vara en trevlig tik med bra motor och en kelpie som jag vill ha den. Jag ringde direkt Maria, Spajks uppfödare, och frågade vad hon tyckte, hon kollade noga och gav sedan ”klartecken”

Jag ville att Lisa skulle träffa Spajk på riktigt och jag ville såklart träffa Chilla, inga resultat i världen kan ersätta känslan vid första mötet. Chilla hoppade glatt ut ur bilen och hälsade på ett bra sätt, inte hysteriskt utan balanserat och trevligt! Ett mycket gott första intryck! Detta tillsammans med det Lisa berättat och det jag själv avläst av div protokoll från MH och MT gjorde att både Lisa och jag vara överens om att dessa små valpar skulle tillföra rasen en del bra saker!

Resultatet av dejten blev så småningom 6 små valpar som föddes 20160325.

Jag var och hälsade på dom när dom var 6 veckor och dom var helt ljuvliga, såklart! Jag fotade lite, men vet inte vem som är vem, men söta är dom!

IMG_1841 IMG_1840 IMG_1837 IMG_1836 IMG_1833 IMG_1832 IMG_1831 IMG_1828 IMG_1826 IMG_1819

Valpar Akullen